Pandispanya icin:
- 3 yumurta
- 1,5 cay bardagi toz seker
- 1 cay bardagi ilik su
- 1 ,5 cay bardagi un
- 1/2 paket kabartma tozu
- 1 cay kasigi vanilya
- 1,5 su barsagi sut
- 1 cay bardagi toz seker
- 3 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi krem santi
- Meyve ( muz,cilek,kivi)
- 1 su bardagi sut
- 2 pkt krem santi
- Meyve (suslemek icin)
- Hazir meyve sosu ( cikolata sosu gibi)
Ara kremasi icin tum malzemeler tencerede pisirilir.muhalllebi kivami elde edince kapatilir ve sogumaya birakilir.
Uzeri icinde krem santi ve sut cirpilir ve hazirlanan krem santi 5-10 dk buzdolabinda dinlendirilir. Ara kremaya bu santiden eklenir.
Dinlenen pandispanya yavasca yagli kagittan cikartilir. Pandispanya arasina krema surulup meyveler dogranarak yeniden rulo seklinde sarilir. Rulo yapilan pasta krem santi ve diger malzemlerle istege gore suslenir.
Not: Dilerseniz meyve yerine cikolata da kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder